Felhasználó
|
Ja, oké tudom olvastam a hsz-eket. Nem mindenben értettem vele egyet amit a farmolásról is írt hogy örüljenek hogy legalább valaki az estéjét feláldozza hogy killeket gyűjtsön stb, csak az előbbi témák tetszettek!
Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Elit
|
Én nem feltétlen vagyok egy minta moderátor, ezt aláírom. Viszont, mivel fontos nekem a játék, ezért fontos az is, hogy még a meglévő maradék player azt a játékfolyamatot élje át, mint amit alapból kéne, és nem a farmolásét. És mivel sokan mondták, hogy ez azért túlzás mostmár, kénytelen voltam lépni valamit. Hihetsz rólam bármit Snow, de be kell látnod, hogy nekem is igazam lehet valamiben.
|
Felhasználó
|
Én nem feltétlen vagyok egy minta moderátor, ezt aláírom.
Így nem lehet panaszunk a döntésedre. Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Ez a bujdoso mindig ilyen szerencsetlen volt?
|
Felhasználó
|
Mire gondolsz Saller?
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Jatszottam yetivel este az meg elkezd pampogni h farmolok mert yeti nem a rendes karijaval volt es csak az en killeim latszodtak:DD
|
Felhasználó
|
Tuti igaza van :DD
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Hogyne
Ha egyszer mondok valamit, akkor azt betartom |
Felhasználó
|
Azt mondtad,hogy mentek az asszonyoddal Lettországba (asszem azt a baltit mondtad)
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Igaza van!
▄︻̷̿┻̿═━一 _______/""""""\___________/| |====((((((((_/#####(((((((((((((((((|====o ░ ▒▓▓█D ░ ▒▓▓█D ░ ▒▓▓█D |___/ />/;"""|< Minek a suli?-.- .Matek = > mire van a számológép? .Magyar= >beszélni tudok .Fizika/Kémia = >belőlem úgyse lesz fizikus, kémikus meg duplán .Biosz = állatokat fölismerem ....Angol/ Német => mire van a Google fordító meg a többi webfordító .Torna => tudok járni, ha kell még futni is .Föci =>észak, dél, kelet, nyugat .Töri = >tudom mi volt tegnap |
Idézet